Author Topic: BW and CI freeze some minutes during the loading screens  (Read 98 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kratzean

  • February 2006
  • 271 Posts
  • Reputation Power: 8
  • Kratzean is a force to reckon with.Kratzean is a force to reckon with.Kratzean is a force to reckon with.Kratzean is a force to reckon with.Kratzean is a force to reckon with.Kratzean is a force to reckon with.Kratzean is a force to reckon with.Kratzean is a force to reckon with.
  • Kratzean ist es! Kratzean is it!

    • Kratzeansworld (Germany)
Black&White (and CI) have problems with loading. To load something, the game needs 2 minutes instead of some seconds. At the beginning of the Loading Screen, the game freezes for nearly the most of the time. The Loading Progress itself is normal.

I am Using Windows 8.1 and don't change the operating system in the last time. To make the PC faster, I opened my Pc and removed dust from the hardware, cleaned the PC with cleanig tools and make more speed with boost tools, but the problem is still exists.

I also reinstalled BW and used an unmodified version of CI, but it still doesn't works. I also tried most different settings from the setup.exe file. And all new patches are installed. Also I have automatic update active.

I doesn't have any ideas, I tried all... Until I can't fix it, I can't make much in modding BW or streaming the islands...



I am a big mapper.
NR one= Black&White
Skype-Account: Bamelin.
Here you can talk about my Genesismod (with an extern Download to v2.00: http://www.bwfiles.com/forum/index.php?topic=4230